Laden Evenementen

E-Bike Xperience in de Jaarbeurs

Dat fietsen bijdraagt aan een betere bereikbaarheid, lagere kosten, CO2-reductie en vitale medewerkers, wisten we natuurlijk al lang. Niet voor niets stimuleren steeds meer U15-leden het gebruik van de e-bike voor woon/werk verkeer. Maar hoe kies je een goede e-bike?  Waar moet je op letten bij de aanschaf ? En waarom is de ene fiets geschikter dan de andere? Op al die vragen vind je het antwoord tijdens E-bike Xperience van 1 t/m 3 maart in de Jaarbeurs.

Echt vergelijken

De beste 70 e-bike merken staan op dit evenement met de beste modellen. Uitproberen kan ter plaatse, op verschillende test-tracks. Ook zijn er vele experts aanwezig om vragen te beantwoorden. Zo kun je echt vergelijken en weloverwogen een keuze maken.

Ontbijtsessie

Wil je binnen jouw organisatie ook aan de slag met fietsstimulering en ben je benieuwd hoe andere bedrijven dit doen? Of wil je weten welke fiscale voordelen er gelden? Voorafgaand aan de beurs, op vrijdag 1 maart van 08.00 uur – 10.00 uur, vindt er een ontbijtsessie plaats waar je wordt bijgepraat over het thema ‘fiets’. Kun je daarna gelijk door naar de E-bike Xperience.

Meld je via de U15 aan voor deze ontbijtsessie

Met korting naar de E-Bike Xperience

Via de Green Business Club Utrecht, de U15, Goedopweg en de Provincie Utrecht kun je met korting naar de E-bike Xperience. Koop je kaartje via deze link en je betaalt 11,50 euro in plaats van 16 euro.

Vragen? Neem voor meer informatie contact op met Aletta Koster.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.