Laden Evenementen

Aanmelden Circulair Inkopen Accelerator

Copper8, PHI Factory en Green Business Club (GBC) Nederland bundelen hun krachten met een nieuwe online leermethode die alle waardevolle kennis over circulair inkopen voor iedere professional op de eigen werkplek toegankelijk maakt. Participanten van lokale Green Business Clubs krijgen de unieke kans om exclusief deel te nemen aan deze nieuwe online training. Aanmelden kan t/m 1 december!

Veel bedrijven hebben ambities rond het minimaliseren van grondstofverbruik, oftewel het verhogen van hun circulariteit. Circulair inkopen is hier onlosmakelijk mee verbonden en een onmisbaar onderdeel om te komen tot zero waste. Maar hoe stap je van ‘traditionele’ inkoop over naar inkoop van circulaire oplossingen? Dit vraagt een andere benadering dan ‘traditionele’ inkoop. Er blijkt bij alle participanten van lokale GBC’s veel behoefte te zijn aan een aanpak voor Circulair Inkopen. Copper8, PHI Factory en Green Business Club (GBC) Nederland bundelen daarom hun krachten met een nieuwe online leermethode die alle waardevolle kennis over circulair inkopen voor iedere professional op de eigen werkplek toegankelijk maakt. Participanten van lokale Green Business Clubs krijgen de unieke kans om exclusief deel te nemen aan deze nieuwe online training voor een gereduceerd tarief.

De Circulair Inkopen Accelerator stelt deelnemers in staat om, plaats- en tijdonafhankelijk in 8 weken, 120 minuten per week, kennis op te doen over circulair inkopen en deze ook direct toe te passen in een pilotproject. En is voor zowel inkopers als collega’s vanuit het facilitaire werkveld of ICT-beheer, die te maken hebben met inkoopvraagstukken, zeer geschikt. Daarnaast maakt deze nieuwe online tool en methode leren en experimenteren voor grote groepen leuk, makkelijk en boeiend. En wordt er met andere bedrijven binnen het GBC-netwerk samen gewerkt en kennis gedeeld en kan er gezamenlijk invulling gegeven worden aan een eventuele (toekomstige) Zero Waste-ambitie of Circulariteit-ambitie.

 

Deelname
Participanten van lokale Green Business Clubs krijgen de unieke kans om deel te nemen aan deze nieuwe online training Circulair Inkopen voor een gereduceerd tarief. Het leerplatform wordt samen met GBC Nederland ontwikkeld en als deelnemer wordt je één van de koplopers die meedoet aan de Circular Inkopen Accelerator. Er kunnen 100 deelnemers meedoen aan de eerste Accelerator die medio februari 2021 plaatsvindt, dus meld je snel aan! Waternet, Leaseplan en RAI Amsterdam gingen je al voor.

Meer weten?
Lees hier meer informatie of neem contact op met Lotte Gottschal via lotte@greenbusinessclub.nl.

Aanmelden
Meld je hieronder voor 1 december aan om mee te doen met de Circulair Inkopen Accelerator en start in februari/maart!

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.