Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Evenementen

Online kennissessie EU-Taxonomy (in relatie tot SFDR en CSRD)

Online

CSRD, EU-Taxonomy, SFDR; de wet- en regelgeving rondom verduurzaming wordt steeds complexer en uitgebreider voor bedrijven. Green Business Club (GBC) Nederland organiseert in 2023 i.s.m. een aantal partners een reeks online kennissessies om participanten van alle 17 GBC's hierin te ondersteunen met kennis en mogelijkheden. Om te beginnen met een sessie verzorgd door landelijk GBC-partner... Read more »

Kennissessie Afvalpreventie GBC x VANG

Online

Een digitale kennissessie op 11 mei 2023 van 10:00 tot 11:30 georganiseerd door Green Business Club Nederland i.s.m. VANG Buitenshuis, de vierde in een reeks (#1 Zero waste: communicatie & gedrag en #2 Swill: voorkomen is beter dan verwerken en #3 De koffiebeker). Ditmaal gaat het over afval preventie! De route naar Zero Waste is... Read more »

Stadsevent: Samenwerken aan een duurzame toekomst voor Den Haag

Brouwerij De Prael Den Haag Esperantoplein

Heb je ook een groen (en geel) hart? En krijg je er energie van om samen iets te doen voor een duurzame Haagse toekomst? De Gemeente Den Haag nodigt jou graag uit voor het stadsevent ‘Samenwerken aan een duurzame toekomst voor Den Haag’! Wanneer   Vrijdag 21 april | 15.00 – 18.00 uur Waar  Brouwerij De Prael Den... Read more »