Levendigheid & Groen

Binnen Green Business Club Gelderse Poort werken huurders en eigenaren samen aan het verlevendigen en vergroenen van het kantorenpark.

Een levendig kantorenpark betekent een aantrekkelijk kantorenpark. Door het organiseren van verschillende activiteiten en het onder de aandacht brengen van de vele faciliteiten die er op Gelderse Poort te vinden zijn, stimuleren we ontmoeting en levendigheid. Een maandelijkse netwerkborrel, sportactiviteiten of meer: alles is mogelijk!

Ook vergroening is een belangrijk speerpunt. Het kantorenpark ligt dan wel naast het prachtige natuurgebied Meinerswijk, maar er zijn nog voldoende kansen op de Gelderse Poort zelf. Zo wordt het park een prettigere plek om te verblijven. Daarbij wordt het park door vergroening ook meer klimaatadaptief. Eerste actie: het vergroenen van het  middenplein, het centrale punt van Gelderse Poort. Maandag 5 juli 2021 is het eerste ontwerp bekend. Het idee is om het plein volledig te vergroenen, biodiversiteit terug te brengen en de bomen te plaatsen voor de aangrenzende panden, Stikkerbuilding en Rabobank. Op deze manier creëren we een mooie uitnodigende groene entree die representatief is voor de rest van het park.  Naast deze collectieve aanpak krijgen de individuele panden ook de mogelijkheid om te transformeren tot groene gebouwen.

We zoeken nog participanten voor in deze projectgroep. Zij denken mee over de inhoud en dragen daarmee bij aan een aantrekkelijk Gelderse Poort. Daarnaast een mooie manier om buren te leren kennen! Meer weten? Neem contact op met Milan Zewald, programmamanager.

Projectgroep: Levendigheid & Groen

06/10 | Eerste editie Business Run

In 2022 vindt in Arnhem de European Company Sport Games (ECSG) plaats. De ECSG zijn een Europees breedtesportevenement en gedurende vier dagen gaan werknemers de sportieve strijd met elkaar aan. Hoe sportief zijn werknemers op Gelderse Poort eigenlijk? Green Business Club (GBC) Gelderse Poort organiseert samen met Sportbedrijf Arnhem  donderdag 6 oktober een eerste Business Run! Bij succes wordt dit een terugkerend evenement.

Meer informatie