Levendigheid & Groen

Een groene werkomgeving.. Wie wil dat nou niet? Ons kantorenpark ligt in een prachtig Groen gebied. Om aan de wensen en eisen van onze huurders en gebruikers te voldoen én om een aantal klimaatadaptieve maatregelen toe te voegen heeft GBC GP zich het doel gesteld om het openbare groen op het park te vernieuwen én pandeigenaren te stimuleren om hun eigen kavels te vergroenen. Een groene werkomgeving waarin het prettig werken én recreëren is.
Het behalen van een hoge gebruikerstevredenheid staat hoog in het vaandel!

Binnen Green Business Club Gelderse Poort werken huurders en eigenaren daarom samen aan het verlevendigen en vergroenen van het kantorenpark.
Een levendig kantorenpark betekent een aantrekkelijk kantorenpark. Door het organiseren van verschillende activiteiten en het onder de aandacht brengen van de vele faciliteiten die er op Gelderse Poort te vinden zijn, stimuleren we ontmoeting en levendigheid. Een maandelijkse netwerkborrel, sportactiviteiten of meer: alles is mogelijk!

Projecten en Quick Wins:

Groene Boulevard
Het vergroenen van Gelderse Poort is een klimaatadaptieve maatregel die meerdere doelen dient.Een goede oplossing tegen hittestress, zorgt voor verkoeling en betere opvang van regenwater, geeft een frisse uitstraling, zorgt voor meer ontspannen medewerkers en een verbeterde luchtkwaliteit. Waardebehoud van de panden en het feit dat locaties op een groene werkplek beter verhuurbaar zijn zijn ook van belang. De verbinding tussen Landmark en Gelderse Poort wordt niet alleen infrastructureel verbeterd. 
We maken hier een groene boulevard! Ontwerp en verdere uitwerkingen zullen wij spoedig op deze site plaatsen. 

Realisatie van wandelroutes op het park 

Community App Chainels lanceren
Op de hoogte blijven van alles rondom Gelderse Poort? Op projectniveau maar ook in het kader van KVO (schoon heel veilig) en over alle faciliteiten? Eigenaren, huurders én gebruikers kunnen gebruik maken van ons Chainels-platform. 

Vitaliteitsprogramma en Sportevents 

Naamsbekendheid/marketing
Goede bereikbaarhied, duurzame panden, een mooie omgeving en dichtbij voorzieningen zijn een aantal van de punten die van Gelderse Poort HET kantorenpark van Arnhem maken. Naast onze online marketing campagnes werken we aan faciliteiten op het park zelf die duidelijk maken waar we voor staan. 
In 2024 staat onze intergale aanpak voor bebording/naamsaanduidingen op de kalender. Zo weten ook onze bezoekers alle bedrijven op het park direct te vinden. 

Projectgroepleden:
Sanne Gerritsen – EAU/Andros
Hayke van Valburg – Sportbedrijf Arnhem/Vital UP
Jada van Straaten – Bergman Clinics
Eva van de Logt – Landmark/Heyday
Floor van Lunenberg – Commanderie GP
Henk Wentink – Gemeente Arnhem Klimaatadaptatie 

We zoeken nog participanten voor in deze projectgroep. Zij denken mee over de inhoud en dragen daarmee bij aan een aantrekkelijk Gelderse Poort. Daarnaast een mooie manier om buren te leren kennen! Meer weten? Neem contact op met Milan Zewald, programmamanager.

Projectgroep: Levendigheid & Groen

06/10 | Eerste editie Business Run

In 2022 vindt in Arnhem de European Company Sport Games (ECSG) plaats. De ECSG zijn een Europees breedtesportevenement en gedurende vier dagen gaan werknemers de sportieve strijd met elkaar aan. Hoe sportief zijn werknemers op Gelderse Poort eigenlijk? Green Business Club (GBC) Gelderse Poort organiseert samen met Sportbedrijf Arnhem  donderdag 6 oktober een eerste Business Run! Bij succes wordt dit een terugkerend evenement.

Meer informatie