Green Business Club Gelderse Poort gaat door middel van concrete project aan de slag met de verduurzaming en verlevendiging van kantorenpark Gelderse Poort. Dit gebeurt aan de hand van 4 thema’s: circulariteit, energie, levendigheid en mobiliteit.

De projectgroepen moeten worden uitgebreid met participanten. Zij denken mee over de inhoud en dragen daarmee bij aan een aantrekkelijk Gelderse Poort. Daarnaast een mooie manier om buren te leren kennen! Meer weten? Neem contact op met Milan Zewald, programmamanager.


Projectgroepen

Circulariteit

Als bedrijven op de Gelderse Poort produceren we een afval. Een gebiedsgerichte aanpak om afval te verminderen, beter te scheiden en hoogwaardig te verwerken biedt kansen. Deze aanpak is ook gunstig voor het reduceren van vervoersbewegingen. Samen richting zero waste!

Meer info

Energie

2022 en 2023 stonden in het teken van het verduurzamen op pand niveau. Hier is de eerste Arnhemse Green Deal voor getekend: de Green Deal Gelderse Poort. Een aantal eigenaren en huurders tekenden voor commitment en inspanningsverplichting om alle panden naar een Energi-label A te krijgen. 

Meer info

Levendigheid & Groen

Een groene werkomgeving.. Wie wil dat nou niet? Ons kantorenpark ligt in een prachtig Groen gebied. Om aan de wensen en eisen van onze huurders en gebruikers te voldoen én om een aantal klimaatadaptieve maatregelen toe te voegen heeft GBC GP zich het doel gesteld om het openbare groen op het park te vernieuwen én pandeigenaren te stimuleren om hun eigen kavels te vergroenen. Een groene werkomgeving waarin het prettig werken én recreëren is. Het behalen van een hoge gebruikerstevredenheid staat hoog in het vaandel!

Meer info

Mobiliteit

Mobiliteit is het containerbegrip voor een aantal belangrijke projecten op Geldese Poort. De onderwerpen die van ons van belang zijn kunnen we onderverdelen in infrastructuur/veiligheid en bereikbaarheid/duurzame mobiliteit.

Meer info