Unfold Matters

Waarom is jouw bedrijf participant van Green Business Club Arnhem Gelderse Poort?
Wij hebben gekozen voor De Gelderse Poort omdat we het een fijne plek vinden: goed bereikbaar, groen en sociaal. Dat willen we zo houden. Het werkt het beste om dat samen te doen, dus daarom zijn we blij dat Green Business Club Arnhem Gelderse Poort er is.

Wat doet het bedrijf al op het gebied van duurzaamheid en welke wens is er nog?
Unfold Matters leert (semi-)overheden om aantoonbaar duurzaam te zijn en helpt met het inrichten van processen en informatiesystemen om dat te ondersteunen. We leren informatieprofessionals met een ‘duurzame bril’ naar informatiebeheer te kijken. Ook binnen Unfold Matters is er aandacht voor duurzaamheid door middel van duurzame bedrijfsvoering. Er wordt veel virtueel en hybride samengewerkt en reizen doen we graag met het OV en met de fiets. Daarnaast doen we aan afvalscheiding en kopen we zoveel mogelijk duurzaam in.

In navolging op bovenstaande vraag: hoe kan Green Business Club Arnhem Gelderse Poort hierbij helpen?
Green Business Club Arnhem Gelderse Poort zorgt voor verbinding, zowel met elkaar als met partijen die ons kunnen helpen. We kunnen van en met elkaar leren hoe we nog duurzamer kunnen zijn. Als collectief is er meer mogelijk, dan wanneer iedere participant dit voor zichzelf zou doen. 

Wat is je persoonlijke betrokkenheid bij Green Business Club Arnhem Gelderse Poort?
Ik ben lid van de projectgroep Levendigheid.