Green Business Club (GBC) Gelderse Poort is een vereniging van gebruikers en eigenaren, mede ondersteund door de gemeente Arnhem, die zich richt op concreet resultaat door het initiëren van verduurzamings- en verlevendigingsprojecten.

GBC Gelderse poort heeft als doelstelling een vereniging van eigenaren en gebruikers te zijn die de aantrekkelijkheid van het park vergroten waar, door te werken met projectgroepen als Energie, Circulariteit, Mobiliteit en Levendigheid, en waar de gebruikerstevredenheid wordt verhoogd. Deze vereniging wil daadkrachtig op korte termijn resultaten boeken. Het bestuur en programmamanager hebben zich ten doel gesteld het Kantorenpark Gelderse Poort te laten stralen!

Werkwijze
Binnen GBC Gelderse Poort vinden grote en kleine bedrijven, overheden en kennisinstellingen elkaar in de projectgroepen Energie, Mobiliteit, Circulair en Levendig om projecten uit te werken en best practices uit te wisselen. U denkt en doet mee, maar wordt ondersteund door professioneel en onafhankelijk programmamanagement. Door deelname aan de GBC Gelderse Poort heeft uw bedrijf toegang tot kennis en expertise op het gebied van duurzaamheid en kunt u zich profileren als duurzame koploper.