Gelderse Poort gaat vitaal!

In 2020 heeft Green Business Club (GBC) Gelderse Poort een onderzoek uitgevoerd onder gebruikers van het park de Gelderse Poort. Hieruit is gebleken dat er met name behoefte is aan meer levendigheid, onderling contact en verbinding. Sport, vitaliteit, kennissessies en ontmoeten werden hierin het meest genoemd. Sportbedrijf Arnhem (SA) en GBC Gelderse Poort hebben de handen ineen geslagen en gaan graag, samen met jullie, aan de slag om hier invulling aan te geven.

GBC Gelderse Poort en Sportbedrijf Arnhem slaan de handen ineen voor een vitaal en levendig bedrijventerrein/park. Speciaal voor alle participanten van GBC Arnhem Gelderse Poort is er nu een breed gratis aanbod aan sporten, bewegen, leefstijl en gezondheid.

De Gezondheidscheck
Weet jij hoe gezond je echt bent? Krijg inzicht in je mentale en fysieke gezondheid en advies om hier concreet mee aan de de slag te gaan. Wij maken graag een afspraak met je voor een gezondheidscheck. Dit wordt het uitgangspunt voor een vitaler leven. Hoe? Lees meer!

Wij nemen de Gezondheidscheck individueel af op kantorenpark Gelderse Poort. Een afspraak wordt gemaakt op aanvraag. Via onderstaande button is het mogelijk om je aan te melden. Er wordt dan contact met je opgenomen.

Leefstijlcoaching
Vitaliteit en gezonde leefstijl zijn brede begrippen en wat je bezighoudt is vaak persoonlijk. Wil je bijvoorbeeld afvallen, je fitter voelen, een betere werk-privé balans of makkelijker loslaten? We bieden op maat trajecten aan en bespreken in een vrijblijvende kennismaking wat voor jou passend is. Lees meer!

Workshop omgaan met werkdruk
Ervaar jij hoge werkdruk en wil je tips en tricks om hier beter mee om te gaan? Dan is deze workshop wat voor jou!Wanneer wordt de last van werkdruk jou echt teveel en hoe voorkom je dit? We gaan aan de slag met het herkennen van je lichaamssignalen maar vooral ook met de stap om daar wat mee te doen. Hoe voorkom je dat je werkdruk je teveel wordt en je over jouw grenzen gaat? We geven inzicht en handvatten in wat je allemaal kunt doen om jouw grenzen te bewaken.  De workshop is in een kleine groep. Dat geeft veel ruimte voor persoonlijke vragen en om daarnaast met elkaar in gesprek te gaan over het ervaren van een ‘hoge werkdruk’.

Schrijf jezelf én collega’s daarom in:
Dinsdag 28 maart: 9:00 – 10:30 uur Commanderie Gelderse Poort
Donderdag 30 maart: 15:30 – 17:00 uur Commanderie Gelderse Poort

Een workshop voor je team of meerdere afdelingen binnen één organisatie? Dan komen we graag op locatie.

Lunchwandelingen
Vanaf donderdag 2 maart 2023 starten we met lunchwandelingen. Iedere dinsdag en donderdag kun je mee voor een rondje Gelderse Poort!  De wandelingen starten om 12.30 vanaf de Commanderie (voorzijde) en worden begeleid door een professional vanuit Vital-UP. Dus zet uit die PC en wandel met ons mee! Vooraf aanmelden is NIET nodig.

Participant worden?
Wil je participant worden van GBC Arnhem Gelderse Poort? Neem contact op met Milan Zewald, programmamanager GBC Gelderse Poort via: geldersepoort@greenbusinessclub.nl of 06-5206 6167