Gelderse Poort doe(t) het licht uit!

Ook al levert het imposante beelden op, participanten van Green Business Club Arnhem Gelderse Poort willen een Gelderse Poort waar structureel géén onnodige lichten branden tussen 23.30 uur en 6.00 uur. Dit is in eerste instantie een oproep aan bedrijven, bewoners, eigenaren, beheerders, horeca en andere ondernemers gevestigd in Arnhem, Gelderse Poort om het licht uit te doen. Welke organisaties onderschrijven de ambitie en zijn bereid zich in te zetten voor een donkere Gelderse Poort?

Uiteraard is succes afhankelijk van veel factoren: een beheerder heeft maar beperkt invloed op het gedrag van huurders, net zoals dat huurders weer afhankelijk zijn van beheerder en eigenaar voor lichten in de gezamenlijke ruimtes. Ook binnen organisaties en gebouwen spelen veel factoren een rol: hoe is het technisch geregeld, is er aanwezigheidsdetectie en werkt deze naar behoren? Eén ding is zeker: een donker Gelderse Poort realiseren we samen. Hulp nodig? Afgelopen november was er een digitale kennissessie waarin Rob Vermeij de ervaringen deelt van ABN AMRO.

Mee doen? Aanmelden kan via deze link. Onderstaande bedrijven doen al mee!

Zit je níet aan de knoppen, maar wil je ook een donkere Gelderse Poort donker in de nacht? Sharing is caring! Deel de video of posts op sociale media (zoals deze via Linkedin). Een donkere Gelderse Poort realiseren we samen!