Laden Evenementen

Rocket Yoga

Binnen Green Business Club Arnhem Gelderse Poort is vitaliteit een speerpunt waardoor wij met onze partner Sportbedrijf Arnhem met een concreet sportaanbod komen. Eén van de samenwerkingen die wij zijn aangegaan is met de Sportkaart. Sportkaart gaat de komende maanden meerdere activiteiten op ons terrein organiseren. Iedere medewerker kan hier kosteloos aan meedoen. De eerste activiteit is een yoga-sessie die wordt gegeven door Rocket Yoga op donderdag 2 december om 16:30 in de Commanderie.

Ashtanga Vinyasa Yoga
Ashtanga Vinyasa Yoga is een vorm van yoga die zich onderscheidt door z’n elegante en krachtige bewegingen. Het uiteindelijke doel is om tot een dieper bewustzijn te komen. Tijdens deze les leer je ademhalingstechnieken en houdingen om het lichaam te versterken en te ontspannen. Hier verdiep je je begrip van de yoga principes en voel je de juiste uitlijning van de houdingen. Het is een laagdrempelige sessie waarin de basis wordt uitgelegd en besproken. Deze les is voor elk niveau toegankelijk.

Sportkaart
Met de Sportkaart kun je met 1 abonnement onbeperkt sporten bij meer dan 50 locaties in Arnhem en omgeving. Medewerkers betalen €45,- per maand en kunnen zo onbeperkt gebruik maken van fitness, yoga, bootcamp, zwemmen, squash, klimmen en nog veel meer activiteiten. Een perfect abonnement voor de sportieve medewerkers, maar ook voor hen die juist willen gaan sporten en meerdere dingen willen uitproberen.

Is er bij jouw organisatie de mogelijkheid om Bedrijfsfitness in de WKR uit te ruilen? Dan betaal je als medewerker netto nog maar €28,- per maand (afhankelijk van je belastingschaal).

Meedoen aan deze activiteit?
Wilt u meedoen aan deze activiteit of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met Milan Zewald, Programmamanager GBC Arnhem Gelderse Poort via geldersepoort@greenbusinessclub.nl

 

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.