Laden Evenementen

Online meet-up GBC Gelderse Poort

Voor participanten en andere geïnteresseerden en betrokkenen organiseert GBC Gelderse Poort een online bijeenkomst. Op de agenda staan in ieder geval de Green Deal Gelderse Poort, Zero Waste Gelderse Poort en de Business Run. Daarnaast is er ruimte voor interactie. Zien we u daar?

Green Deal Gelderse Poort: Gemeente Arnhem wil een ‘green deal’ sluiten met met bedrijven. Van overheidswege moeten kantoren in 2023 minimaal over een energielabel C beschikken. Het rijk verplicht bedrijven om energiebesparende maatregelen te treffen die je binnen vijf jaar terugverdient, zoals bijvoorbeeld bij led-verlichting en verwarming. Binnen zo’n ‘green deal’ kunnen bedrijven en gemeente elkaar helpen waardoor het gemakkelijker wordt om aan de verplichtingen te voldoen. Maar ook kun je samen profiteren van bijvoorbeeld subsidies, collectief eigen energie opwekken of andere duurzame ontwikkelingen. Lees meer.

Verduurzaming mobiliteit: Voor het thema Mobiliteit werkt GBC Gelderse Poort samen met de Mobiliteitsmakelaar van Arnhem-Nijmegen van het programma Slim & Schoon Onderweg (S&SO), met als doel het in kaart brengen en optimaliseren van de bereikbaarheid en mobiliteitsvoorzieningen van de Gelderse Poort. Naast de inventarisatie en optimalisatie, is een e-bike probeeractie een eerste concreet aanbod. Lees meer.

Business Run: In 2022 vindt in Arnhem de European Company Sport Games (ECSG) plaats. De ECSG zijn een Europees breedtesportevenement en gedurende vier dagen gaan werknemers de sportieve strijd met elkaar aan. Hoe sportief zijn werknemers op Gelderse Poort eigenlijk? Green Business Club (GBC) Gelderse Poort organiseert – bij voldoende animo – samen met Sportbedrijf Arnhem  na de zomer een eerste Business Run.

Meld u aan!

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.