Laden Evenementen

GBC Gelderse Poort | Webinar Manpower

Manpower is participant van Green Business Club Gelderse Poort. Donderdag 12 november organiseren zij een webinar over employer branding waarin wordt ingespeeld op de uitdagingen van deze tijd.

In de afgelopen maanden hebben we allemaal in meer of mindere mate de gevolgen van corona ondervonden, zowel privé als op het werk. Uiteraard heeft corona ook voor veel ondernemingen de nodige impact. Over deze impact sprak Manpower de afgelopen periode met haar klanten. Naast deze gesprekken deden we ook onderzoek naar problematieken die nu spelen. Veel bedrijven hebben behoefte aan arbeidsmarktinformatie binnen hun specifieke branche, maar horen zeker ook graag ervaringen van andere bedrijven over het omgaan met de 1,5 meterrichtlijnen en over de terugkeer naar de werkvloer. Ook is er nog steeds vraag naar tips over ‘Employer Branding’; hoe blijf je als bedrijf misschien juist nu wel onderscheidend richting de arbeidsmarkt en hoe presenteer je je het best.

Na twee succesvolle online sessies over Employer Branding in september en oktober, organiseert Manpower in november nog een sessie om organisaties te helpen in deze moeilijke tijd; Webinar Employer Branding – sprekers Janine Bos & Merel Gorter

Aanmelden kan hier.

 

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.