Laden Evenementen

Het Energycafé

Op 17 maart 2022 organiseert Green Business Club (GBC) Arnhem Gelderse Poort, in samenwerking met gemeente Arnhem het ”Energy café”. Tijdens deze sessie staat verduurzamen van kantoorpanden centraal en wordt de Green Deal ondertekend! Hoe ver zijn we als het aankomt op de verduurzaming van kantoorpanden? Hoe verloopt het proces en wat zijn de ervaringen? Hoe zit het met de financiering? Dit en nog meer komt aan bod! Ben jij er ook bij?

Waar, wanneer en hoe laat?

Het ”Energy Café” vindt plaats op donderdag 17 maart met een inloop vanaf 16:00 uur bij de Commanderie op kantorenpark Gelderse Poort. Het programma start om 16:30 uur en sluiten we af om ongeveer 17:30 met een netwerkborrel. Doordat we afstand kunnen houden is een corona toegangsbewijs niet nodig.

Adres Commanderie: Meester D.U. Stikkerstraat 10, Arnhem

Programma

  • Eerst praten we met de gemeente over de vraag: Waarom is duurzaam, courant vastgoed belangrijk voor de Arnhemse economie?
  • Een ondernemer op de Gelderse Poort vertelt daarna over hoe zij de duurzame renovatie van hun gebouw hebben aangepakt.
  • Daarna volgt een tweegesprek tussen een huurder en eigenaar van een pand in Arnhem over het proces om samen tot verduurzaming te komen.
  • We praten ook met de programmamanager van de Green Business Club Gelderse Poort over het belang van een gezamenlijke aanpak.
  • Tot slot volgen enkele pitches over onder andere financiering, subsidies en energiecontroles.
  • We ronden af met een gezellige netwerkborrel.

Aanmelden
Wil je aanwezig zijn bij deze sessie? Stuur de naam en bedrijfsnaam van de deelnemende personen naar: energycafe@arnhem.nl. Je ontvangt van te voren een email met het definitieve programma.

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze sessie? Dat kan! Neem contact op met Milan Zewald, programmamanager GBC Arnhem Gelderse Poort via geldersepoort@greenbusinessclub.nl

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.