Laden Evenementen

E-bike Probeeractie

Lekker met de e-bike naar kantoor: goed voor de vitaliteit én de omgeving. GBC Gelderse Poort heeft een mooi aanbod voor medewerkers: zij kunnen meedoen met de e-bike probeeractie! Dit aanbod is het resultaat van een samenwerking met de Mobiliteitsmakelaar Arnhem-Nijmegen.

Door de inzet van e-bikes kunnen medewerkers gezonder, duurzamer en goedkoper reizen, ook op middellange afstanden tot 18 km woon-werk. Ook draagt het bij aan de bereikbaarheid en neemt parkeerdrukte af. Een probeeractie geeft medewerkers de gelegenheid kennis te maken met de e-bike of speed pedelec. Hoe bevalt deze gedurende een langere gebruiksfase? Welke route is het meest geschikt en hoe verloopt het laden van de accu? Deze laagdrempelige manier om kennis te maken met een e-bike, vergroot het enthousiasme en maakt duidelijk of bezwaren terecht zijn.

Doelgroep

De E-bike probeeractie is voor alle werknemers van de werkgevers op Gelderse Poort en het Ooievaarsnet die willen deelnemen aan de mobiliteitsaanpak van GBC Gelderse Poort, en dan specifiek hen die in het woon-werkverkeer gebruik maken van de eigen auto en woonachtig zijn binnen een woon-werkafstand die passend is bij het gebruik van een elektrische fiets: 15 tot 20 kilometer met een ‘gewone’ e-bike en 20 tot 30 kilometer met een speed pedelec. European Urology Association heeft zich al opgegeven!

Samenwerking S&SO

Voor het thema Mobiliteit werkt Green Business Club (GBC) Gelderse Poort samen met de Mobiliteitsmakelaar van Arnhem-Nijmegen van het programma Slim & Schoon Onderweg (S&SO), met als doel het in kaart brengen en optimaliseren van de bereikbaarheid en mobiliteitsvoorzieningen van de Gelderse Poort. Naast de inventarisatie en optimalisatie, is deze e-bike probeeractie een eerste concrete oplossing. Meer weten? Neem contact op met Milan Zewald, programmamanager GBC Gelderse Poort.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.