Laden Evenementen

Business Run Gelderse Poort

Zin in een wedstrijdje? Of een persoonlijke uitdaging? Een teamuitje? Of nieuwsgierig naar andere medewerkers op de Gelderse Poort? Dan is de Business Run wellicht iets voor u! In het kader van vitaliteit en verbinding organiseert Green Business Club (GBC) Gelderse Poort samen met Sportbedrijf Arnhem de Business Run en vindt plaats op 6 oktober 2022. En volgens het credo work hard, play hard, een borrel na afloop voor de liefhebber!

We hebben de zomer nog voor ons liggen. heerlijk! Dat is bij uitstek ook de periode waarin we lekker buiten sporten. We dagen je dan ook uit om de hardloopschoenen van zolder te halen (of gewoon een nieuw paar aan te schaffen) en te gaan trainen! Op 6 oktober organiseren we de Gelderse Poort Business Run en stellen we ons unieke park (wat al een soort van atletiekbaan is, qua vorm) open voor alle bedrijven en buurtgenoten die mee willen doen. Een uniek event waar jij met je (bedrijfs)team aan mee kunt doen. Meerdere afstanden mogelijk. Super toch!

In 2022 vindt in Arnhem de European Company Sport Games (ECSG) plaats. De ECSG zijn een Europees breedtesportevenement en gedurende vier dagen gaan werknemers de sportieve strijd met elkaar aan. Hoe sportief zijn werknemers op Gelderse Poort eigenlijk? Ben je een beginnende loper, dan doe je misschien het liefste mee met de individuele run. Je loopt dan 3,9 km met je eigen doelen als uitgangspunt. Staan de hardloopschoenen als een tijd te verstoffen in de kast? Geen paniek! We bieden mogelijkheden voor een hardloopclinic op Gelderse Poort. Heb je al meer ervaring schrijf je dan in voor de teamrun van 7,8 km. Het team met de beste tijd wint een mooie prijs. Voor een perfecte voorbereiding doe je mee aan de topclinic.

Meer informatie
Hou deze pagina in de gaten voor updates over de Business Run! Vragen over de Business Run? Neem contact op met Milan Zewald, programmamanager GBC Arnhem Gelderse Poort via geldersepoort@greenbusinessclub.nl

Inschrijven
Wil je meedoen aan de Business Run? Schrijf je dan in via de website!

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.