Laden Evenementen

Business Run Gelderse Poort | Meld je aan!

Zin in wedstrijdje? Of een persoonlijke uitdaging? Een teamuitje? Of nieuwsgierig naar andere medewerkers op de Gelderse Poort? Meld je aan en doe 30 september mee met de eerste Business Run, georganiseerd door Green Business Club (GBC) Gelderse Poort organiseert samen met Sportbedrijf Arnhem.  En volgens het credo work hard, play hard, een borrel na afloop voor de liefhebber!

In 2022 vindt in Arnhem de European Company Sport Games (ECSG) plaats. De ECSG zijn een Europees breedtesportevenement en gedurende vier dagen gaan werknemers de sportieve strijd met elkaar aan. Hoe sportief zijn werknemers op Gelderse Poort eigenlijk? Ben je een beginnende loper, dan doe je misschien het liefste mee met de individuele run. Je loopt dan 3,9 km met je eigen doelen als uitgangspunt. Staan de hardloopschoenen als een tijd te verstoffen in de kast? Geen paniek! We bieden mogelijkheden voor een hardloopclinic op Gelderse Poort. Heb je al meer ervaring schrijf je dan in voor de teamrun van 7,8 km. Het team met de beste tijd wint een mooie prijs. Voor een perfecte voorbereiding doe je mee aan de topclinic.

Individueel of met een team

Deelname aan de individuele run van 3,9 km kost € 25,- per persoon. Schrijf je in voor de individuele run. Deelname aan de teamrun van 7,8 km kost € 115,- per team. Een team bestaat uit 4 tot 6 personen. De tijd van de vierde persoon over de streep telt. Schrijf je in voor de teamrun. Als jouw bedrijf meedoet met de business run, dan kunnen we langs het parcours een dranghekdoek of vlag ophangen. Breng deze dan naar Restaurant de Buutplek op woensdag 29 september voor 17.00 uur. Wil je op een andere manier bijdragen aan deze eerste editie, bijvoorbeeld als sponsor, neem dan contact op met Milan Zewald.

Natuurlijk is je inschrijving inclusief een professioneel georganiseerde hardloopwedstrijd én een hoop gezelligheid: op het middenterrein kun je terecht voor een lekker drankje en genieten van de muziek van Walter Witlov, huis DJ van Vitesse. En natuurlijk voor een goed gesprek.

Programma

15.30 uur inloop op centrale plein met lekkere koffie en thee
16.00 uur welkomstwoord
16.15 uur start individuele run 3,9 km (6 rondjes)
17.00 uur start teamrun 7,8 km (12 rondjes)
18.00 uur prijsuitreiking en gezellige borrel
19.00 uur einde

Meer informatie over deelname, organisatie en aanmelden.

Meer Evenementen


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.