Laden Evenementen

Borrelsessie Vitaliteit

Het ziekteverzuim in Nederland was in 2023 het hoogste ooit gemeten en de krapte op de arbeidsmarkt blijft stijgen! Je kunt tegenwoordig als bedrijf niet meer om het thema Vitaliteit heen. Daarom organiseert Green Business Club Arnhem Gelderse Poort een borrelsessie op 16 mei vanaf 15:30 uur bij Landmark Arnhem.

Het is een containerbegrip waar je alle kanten mee op kunt en ieder bedrijf pakt het weer anders aan. Aan welke knoppen kun je draaien, waar begin je en hoe doen andere bedrijven dit nou?

Wat levert deze sessie je op?
Tijdens de sessie zal vitaliteitsexpert Hayke van Valburg je inspireren met onder andere:

  • Landelijke trends en good practices verhalen
  • Subsidiemogelijkheden zoals de MDIEU regeling
  • Quickwins zoals een laagdrempelige waterchallenge
  • De 10 gouden vitaliteitstips o.b.v. een groot landelijk onderzoek

Green Business Club Gelderse Poort heeft samen met de afdeling Vital-up van Sportbedrijf Arnhem de afgelopen twee jaar een gratis vitaliteitsprogramma met o.a. gezondheidchecks, vitaliteitscoaching en workshops omgaan met werkdruk uitgevoerd voor alle bedrijven op Kantorenpark de Gelderse Poort. Tijdens de sessie vertelt Hayke over de mooie resultaten die behaald zijn maar de nadruk ligt op hoe ook jij/jullie direct resultaat kunnen boeken. Na de sessie heb je praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kunt.

Wil jij je werkdag energiek beginnen met een goed gevulde maag en inspiratie + concrete ideeën om met vitaliteit aan de slag te gaan? Meld je dan via onderstaande button aan!

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.