Laden Evenementen

Bijeenkomst Economische uitvoeringsagenda 2023

Het is inmiddels een goede traditie om aan het begin van het jaar met elkaar te bepalen waar we gezamenlijk de schouders onder gaan zetten als het gaat om de economische ontwikkeling van onze stad. Op 16 februari organiseert gemeente Arnhem de bijeenkomst: ‘Economische uitvoeringsagenda 2023’.

De afgelopen tijd zijn verschillende groepen druk geweest om de focus voor 2023 te bepalen op de thema’s Energie, Aantrekkelijke stad, Human Capital en Werklocaties. De bedoeling is om op 16 februari kennis te nemen van elkaars opbrengsten, stil te staan bij dwarsverbanden en verbindingen en de agenda voor 2023 vast te stellen.

De bijeenkomst wordt afgetrapt door wethouder Kundiç en kennismaking met het tot Landmark Arnhem getransformeerde voormalige Ohra-gebouw. Om 17:30 vindt aansluitend een netwerkborrel plaats.

Praktische informatie en aanmelden
Met het oog op de voorbereidingen het vriendelijke verzoek om uiterlijk 3 februari aan wendy.willemsen@connectie.nl te laten weten of wij op je komst mogen rekenen, én of wij een parkeerplaats voor je kunnen reserveren.

Informatie over het adres en de bereikbaarheid van Landmark Arnhem vind je op: https://www.landmark-arnhem.nl/

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.