2023/02/03 geplaatst in Algemeen

Geslaagde nieuwjaarsborrel bij Bergman Clinics

Op 26 januari j.l. organiseerde GBC Arnhem Gelderse Poort in samenwerking met Bergman Clinics de nieuwjaarsborrel bij hun nieuwe vestiging op de Gelderse Poort. De gasten kregen een uniek kijkje achter de schermen en inzicht in hoe de visie op zorg, de customer journey én duurzame bedrijfsvoering bijdragen aan een optimale service-beleving. Paul van der Wijden (Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland) en Hayke van Valburg (Vital-Up) pitchten over cybercriminaliteit en het vitaliteitsaanbod voor Gelderse Poort.

De nieuwjaarsborrel bij participant Bergman Clinics vond plaats bij hun nieuwe vestiging op de Gelderse Poort. De aanwezigen werden rondgeleid en kregen een uniek kijkje achter de schermen en inzicht in hoe de visie op zorg, customer journey en duurzame bedrijfsvoering bijdragen aan de optimale service-beleving. Het programma vervolgde zich met twee pitches.

Cybercriminaliteit
Paul van der Weiden nam de aanwezigen mee in het verhaal over de (georganiseerde) misdaad. Inmiddels hebben zij volop de mogelijkheden van de digitale snelweg ontdekt voor criminele, ondermijnende activiteitenphishing, ransomware, CEO- en WhatsApp-fraude, spyware om maar enkele vormen te noemen.

“Jouw data is inderdaad niet interessant voor cybercriminelen, maar wel voor jou. Dàt maakt het interessant voor cybercriminelen.”, aldus Paul van der Weiden.

Gelderse Poort gaat vitaal
Sportbedrijf Arnhem, Vital-Up en GBC Gelderse Poort slaan de handen ineen om alle Gelderse Poorters vitaal te krijgen. Zo is er voor alle gebruikers van Gelderse Poort een gratis vitaliteitsaanbod samengesteld:

  • De Gezondheidscheck;
  • Leefstijlcoach begeleiding;
  • Workshops ‘Omgaan met werkdruk’;
  • Lunchwandelingen;
  • Padel en soccer try-out.

Meer informatie
Wenst u meer informatie over bovenstaande of over GBC Arnhem Gelderse Poort? Neem contact op met Milan Zewald via geldersepoort@greenbusinessclub.nl.