2023/02/02 geplaatst in Afval

In 2023 duurzamer omgaan met uw afval? Start met een vrijblijvende afvalscan van PreZero!

Met goed afval scheiden draag je als bedrijf bij aan een circulaire economie. De houdbaarheidsdatum van eindeloos kopen en weggooien is namelijk echt verstreken. Hoe kun je duurzamer omgaan met afval? Participant PreZero biedt aan om te starten met een vrijblijvende afvalscan!

PreZero doet er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. Zo is PreZero ook participant van Green Business Club Arnhem Gelderse Poort: “We zien hier mooie initiatieven ontstaan om het bedrijvenpark te verduurzamen en dragen hier graag aan bij door:

  • Minder verkeersbewegingen op het bedrijventerrein door inzamelwagens te bewerkstelligen en dus minder CO2-uitstoot;
  • Vrijblijvend een afvalscan uit te voeren bij jouw organisatie. Hoe kunnen jullie het beste starten met afval scheiden of juist meer afval gaan scheiden?”, aldus Harold Langens, National Sales Manager PreZero en bestuurslid GBC Gelderse Poort.

Over PreZero
PreZero helpt organisaties met hun afvalmanagement. Dit doen zij door het afval in te zamelen, te sorteren en te verwerken. En ze denken mee over het gescheiden inzamelen van veelvoorkomende soorten afval. In overleg zoeken zij naar de beste oplossingen en komen op nieuwe ideeën, om samen zoveel mogelijk verspilling van grondstoffen te voorkomen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wilt u meer weten over de afvalscan of heeft u interesse in een vrijblijvende afvalscan? Ken Baakman (accountmanager) en Harold Langens staan voor u klaar en zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens.

ken.baakman@prezero.com
harold.langens@prezero.com