2023/01/29 geplaatst in Algemeen

Tweede editie Better Safe Than Sorry in Nijmegen

Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland organiseert 29 maart 2023 de tweede editie van het Congres in Cyberspace ‘Better Safe Than Sorry. De (georganiseerde) misdaad heeft inmiddels volop de mogelijkheden van de digitale snelweg ontdekt voor criminele, ondermijnende activiteiten: phishing, ransomware, CEO- en WhatsApp-fraude, spyware om maar enkele vormen te noemen. Better Safe Than Sorry is een congres voor jou als ondernemer, jouw onderneming en jouw medewerker(s).

Daniel Verlaan, techjournalist bij RTL en het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland brengen onder het genot van een hapje en een drankje ondernemers op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity. Zij geven tips en informatie over wat ondernemers preventief kunnen doen om te voorkomen dat hun onderneming ten prooi valt aan een of andere vorm van cybercrime. De impact is groot, een slachtoffer doet op Better Safe Than Sorry zijn verhaal.

Business Club NEC Nijmegen De Goffert
De toegang is gratis, aanmelden kan op de site van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland. Op de site staat het complete programma. Het congres vindt plaats op woensdag 29 maart 2023 in de Business Club van NEC Nijmegen, stadion De Goffert, inloop vanaf 16.30 uur en duurt tot 21.30 uur.
Het Goffert Stadion is gevestigd aan het Stadionplein 1 in Nijmegen. De toegang is gratis, je bent welkom met maximaal vier personen van jouw onderneming of organisatie.

Better Safe Than Sorry is een initiatief van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland, startpunt voor Publiek-Private Samenwerking in de provincies Gelderland en Overijssel.

Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland is partner van Green Business Club Arnhem Gelderse Poort m.b.t Keurmerk Veilig Ondernemen.