2022/06/07 geplaatst in Algemeen

Bergman Clinics Bewegen Arnhem & Ede verhuist!

Bergman Bewegen opent een nieuwe kliniek op de Meester E.N. van Kleffensstraat 14. In deze nieuwe state-of-the-art kliniek huisvesten de huidige locaties in Ede (voorheen NedSpine) en Arnhem (voorheen Medinova) zich. Op 27 juni starten de poliklinische afspraken en vanaf 25 juli worden de operaties op deze nieuwe locatie uitgevoerd.

Bewegingszorg onder één dak
De nieuwe kliniek bestaat uit drie verdiepingen met o.a. een polikliniek, een diagnostisch centrum (röntgen, echografie en MRI), een pijnkliniek en twee operatiekamers (klasse 1). De state-of-the-art apparatuur, de efficiënte routing, kwalitatieve eenpersoonskamers én het one-stop-shop principe (vervolgonderzoeken vinden indien mogelijk aansluitend aan de poli-afspraak plaats), dragen bij aan een prettige zorgbeleving. Door de verhuizing wordt alle bewegingszorg die Bergman Clinics in regio Arnhem biedt, onder één dak samengebracht.

Cliënten zijn van harte welkom voor klachten aan het ‘bewegingsapparaat’. Denk hierbij aan pijn en/of sportletsel aan schouder, knie, heup, voet, enkel, rug en nek. Door de focus wordt zorg op een persoonlijke manier en kunnen patiënten sneller terecht bij de kliniek.