2021/11/10 geplaatst in Mobiliteit

Elektrische fiets binnenkort bij u in de buurt!

Werkend op de Gelderse Poort en op zoek naar vervoer? Dan is de elektrische fiets bij de eHUB misschien iets voor u. Hier kunt u binnenkort eenvoudig een elektrische fiets huren via een app.⁠ Deelfiets Nederland is de leverancier van de eHUB op de Gelderse Poort en de elektrische fietsen. In samenwerking met de gemeente en Deelfiets Nederland, start dit als pilot.

Deelfiets Nederland
Begonnen onder de naam Zwolse Deelfiets, is Deelfiets Nederland er nu om impact te maken in de stad; voor burgers, bedrijven en de samenleving. Het succes van Deelfiets Nederland gaat hard en binnenkort zijn hun fietsen zichtbaar in grote delen van het land. De combinatie van lekker rijdende en betrouwbare fietsen, zowel met als zonder elektronische ondersteuning, slimme stoten, een makkelijke app en goede service, maken dit mogelijk. Voor meer informatie, neem een kijkje op de website!

Elektrische fietsen binnenkort op de Gelderse Poort
Bij Station026 wordt gewerkt aan het plaatsen van de eHUB waar medewerkers van bedrijven op de Gelderse Poort gebruik kunnen maken van elektrische fietsen. Bij de eHUB kunt u eenvoudig een elektrische fiets huren via een app.

Meer informatie
Wenst u meer informatie over de eHUB en/of deze pilot? Neem contact op met Milan Zewald, programmamanager GBC Arnhem Gelderse Poort via: geldersepoort@greenbusinessclub.nl