2021/11/10 geplaatst in Groen

Dien uw wensen in voor vergroening Gelderse Poort

In het kader van klimaatadaptie maar ook om gebruikers/medewerkers op Gelderse Poort een groenere omgeving te bieden gaan we het middenplein op Gelderse Poort vergroenen. Dit doen we in samenwerking met de gemeente. Het kunstwerk dat er staat, blijft bestaan en wordt in het groen gezet. De gemeente licht tijdens de ‘Nice to Meet You borrel’ op 25 november toe wat de plannen zijn en is er ruimte om uw wensen in te dienen.

Kom naar ons eerste live event: de ‘Nice to Meet You’ borrel op 25 november van 16:00 – 18:00 uur. Hierin maken we deels kennis met elkaar en nemen jullie graag mee in de ontwikkelingen en projecten op en rond ons park. Eén van de thema’s is vergroening. De gemeente licht toe wat de plannen zijn en is er ruimte om uw wensen in te dienen. U komt toch ook?

Programma

  • Vergroening – Henk Wentink (gemeente)
  • Green- Deal – Sjoerd Parren en Paul Maassen (EQUANS en Gemeente)
  • Mobiliteit – Marck Kemink – mobiliteitsmakelaar Slim en Schoon Onderweg en Sqoot & Bike
  • Vitaliteit en sport op de Gelderse Poort – Hayke Valkenburg en Chris Gerrits van Sportbedrijf Arnhem

Meer informatie en het volledige programma volgt nog!

Aanwezig?
Ook aanwezig zijn bij dit evenement? Neem contact op met Milan Zewald, Programmamanager GBC Arnhem Gelderse Poort via: geldersepoort@greenbusinessclub.nl