2021/11/10 geplaatst in Algemeen

Bergman Clinics vestigt zich op de Gelderse Poort

Kantorenpark de Gelderse Poort zit in de lift! Het afgelopen jaar is er een start gemaakt met verschillende verduurzamingsprojecten, verlevendiging en groei in bedrijven en organisaties. Eén van de bedrijven die we verwelkomen is Bergman Clinics. Momenteel wordt er gebouwd aan een volledig duurzame kliniek. Streven is dat Bergman Clinics Gelderse Poort in april 2022 haar deuren opent.

Ook Bergman Clinics vestigt zich op de Gelderse Poort
De afgelopen jaren kreeg de Gelderse Poort er veel nieuwe huurders bij: bedrijven en verschillende zorginstellingen. Nu vestigt ook Bergman Clinics zich op de Gelderse Poort. De zorgverlener zal zich op het Arnhemse kantorenpark vestigen aan de Mr. E.N van Kleffenstraat 14. Het pand wordt momenteel volledig getransformeerd om aan alle eisen te voldoen. Bergman voegt met hun vestiging op de Gelderse Poort een groot  behandelcentrum toe aan hun netwerk van focusklinieken voor medische planbare zorg. 

Meer weten?
Wenst u meer informatie over de komst van Bergman Clinics of het kantorenpark? Neem dan contact op met Milan Zewald, programmamanager GBC Arnhem Gelderse Poort via geldersepoort@greenbusinessclub.nl