2021/06/16 geplaatst in Logistiek

Duurzame post(bus) breng- en/of haalservice met Groene Rijders

Groene rijders is een CO2 neutrale, logistieke dienstverlener voor de (binnen)stad die zorgt voor de bezorging van goederen (food en non-food) in en rondom Arnhem. Groene rijders gebruikt alleen CO2-neutrale voertuigen voor haar transport en wil zoveel mogelijk goederen gebundeld de stad in rijden. Green Business Club (GBC) Arnhem Gelderse Poort werkt ook graag samen met initiatieven op het gebied van emissievrij om de Gelderse Poort te blijven verduurzamen.

Post breng en/of haalservice voor Arnhemse bedrijven
Groene Rijders is een Arnhems bedrijf en wil Arnhem en de directe leefomgeving graag mooier en beter maken. Dit hopen zij te realiseren met zo veel mogelijk Arnhemse ondernemers. Zij kunnen de postbezorging uit uw handen nemen; van het ophalen en brengen van uw dagelijkse post, tot het frankeren en bezorgen. Dit doen zij bijvoorbeeld al voor het Industriepark Kleefse Waard in Arnhem.

Samenwerking GBC Arnhem Gelderse Poort en Groene rijders
GBC Arnhem Gelderse Poort werkt graag samen met initiatieven op het gebied van emissievrij. De Groene Rijders sluit hier goed op aan door het CO2 neutraal leveren van pakketten. Voor de participanten van GBC Arnhem Gelderse Poort is er een speciale aanbieding opgesteld, namelijk een korting van 10% op de service.

De service
De uitvoering van de dagelijkse post breng- en/of haalservice ziet er als volgt uit:

– ‘s Ochtends wordt uw postbuspost bezorgd en ’s middags wordt de uitgaande post (zowel reguliere post als aangetekende stukken) weer opgehaald. Op vaste tijden tussen 8.00 en 18.00 uur;
– U bepaalt zelf hoe veel dagen per week u uw post wilt ontvangen of laten ophalen;
– Ook wanneer u geen postbus heeft, kunt u uw uitgaande post laten ophalen;
– Indien gewenst, is het ook mogelijk om het te laten frankeren door hun kosteloze frankeerservice. Zij frankeren uw brieven en pakketten en zorgen ervoor dat ze verstuurd worden. Dit bespaart u tijd en kan uw kostbare frankeermachine de deur uit.

De uitvoering van de pakketservice kan CO2 neutraal worden bezorgd in Arnhem. Groene Rijders bezorgt dagelijks tussen 16:00 en 21:00 uur per fiets bij consumenten thuis in Arnhem, Oosterbeek en Velp tegen een tarief van €5,- per pakket.

Pakketten die aangemeld zijn vóór 13:00 uur, kunnen indien gewenst, op dezelfde dag worden afgehaald en afgeleverd bij de klant in Arnhem, Oosterbeek en Velp.

Bij enkele stuks of grote partijen is er een aangepast tarief: Gewicht: max 10 kg, afmeting max 50x40x40, daarboven geldt een toeslag van € 2,50 per pakket.

Onderstaand is een overzicht van de tarieven:

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Milan Zewald, programmamanager GBC Arnhem Gelderse Poort via: geldersepoort@greenbusinessclub.nl