2021/05/06 geplaatst in Geen categorie

Gelderse Poort heeft plek op website Samen Beter Bereikbaar

Mobiliteit is één van de thema’s waar Green Business Club (GBC) Gelderse Poort zich mee bezig houdt. Gezond, veilig en schoon reizen staat voorop. Hiervoor werkt GBC Gelderse Poort samen met Slim & Schoon Onderweg. De eerste stap is het in kaart brengen van de huidige situatie en de behoeftes van werkgevers. Daarnaast krijgt  Gelderse Poort als eerste een plek op de website van Samen Beter Bereikbaar.

Slim & Schoon Onderweg werkt aan een schone, leefbare en bereikbare regio. Samen met werkgevers in de regio Arnhem-Nijmegen werken zij aan een gezonde, veilige en schone manier van reizen voor werknemers. Er wordt momenteel onderzoek gedaan door Slim & Schoon Onderweg om de behoefte naar verbetering en verduurzaming van mobiliteit op Gelderse Poort te peilen. Hiervoor worden er interviews met werkgevers en eigenaren van panden en postcodeanalyses en enquêtes onder de medewerkers gehouden.

Samen Beter Bereikbaar is het online platform van Slim & Schoon Onderweg, waarop de bereikbaarheid, mobiliteit en geplande acties van deelnemende organisaties samen met hen in kaart worden gebracht. Kantorenpark Gelderse Poort is gekroond tot pilot project en krijgt als eerste gebied een plek op de website, een verzamelplatform waar naast de resultaten van het onderzoek en de acties die hieruit voortkomen, ook de bereikbaarheid, (geplande) mobiliteitsvoorzieningen en overige informatie omtrent mobiliteit gedeeld worden.

Naar de website