2021/04/29 geplaatst in Algemeen

Flexibel huren op de Gelderse Poort? Dat kan!

Op de Gelderse Poort staan er 20 kantoren. De meeste zijn verhuurd aan grote werkgevers. Vier van deze kantoren zijn in gebruik voor ‘flexibele verhuur’ en maken Gelderse Poort ook bij uitstek geschikt voor kleine ondernemingen en eenpitters die gebruik kunnen maken van de vele faciliteiten die er op het terrein te vinden zijn.

Engelsing Beleggingen (Private Offices), Stikkerbuilding en Station 026 zijn participant van Green Business Club (GBC) Gelderse Poort. Samen met andere vastgoedeigenaren en eindgebruikers werken zij samen om de aantrekkelijkheid van heet kantorenpark te verhogen. En met succes! De leegstand is in jaren niet zo laag geweest en betrokkenheid van de kleine 20 participanten is groot. Sinds kort trekken zij ook op met Regus in het organiseren en aanbieden van faciliteiten. Zij geloven in het samenwerken en ‘samen sterk’ principe, zeker omdat ieder concept een eigen identiteit heeft. Sharing is caring!

Private Offices
Dit ‘entreegebouw’ biedt u een representatief, flexibel en full-service kantoor. Het gebouw is duurzaam gebouwd,  heeft goede parkeermogelijkheden, voorzien van moderne installaties en diverse faciliteiten. Deze luxe kantoorruimten zijn volledig ingericht (optioneel) te huur. Rolf Engelsing, eigenaar van Engelsing Beleggingen en tevens initiatiefnemer én voorzitter van GBC Gelderse Poort en zet zich daarmee al jaren in voor de verlevendiging en verduurzaming van het kantorenpark. Lees meer.

Stikkerbuilding
Bij Stikkerbuilding kunt u terecht voor een kantoor in diverse afmetingen, een vergaderzaal van 2 tot 100 personen of een flexwerkplek. Het zeer ruime parkeerterrein maakt het mogelijk om deze mix van gebruik mogelijk te maken. Het gebouw is transparant en modern ingericht, er zijn meerdere laadpalen op eigen terrein en heeft door het gebruik van o.a. zonnepanelen, ledverlichting en moderne installaties het energielabel A verkregen. In het gebouw zijn diverse faciliteiten aanwezig waaronder, fitness concept Fit20 en horecagelegenheid De Commanderie. Stikkerbuilding fungeert als belangrijke ontmoetingsplek op de Gelderse Poort. Leon de Lobel, eigenaar van Lobel Vastgoed, is bestuurslid van GBC Gelderse Poort. Lees meer.

Station026

Een full service kantoorverzamelgebouw waar je je eigen kantoor kunt huren (vanaf 18m2) of kan flexwerken aan grote tafels of in een hub voor meer privacy. Er zijn verschillende zitjes voor kort overleg en zijn er in aparte ruimtes eigen werkplekken te huur. Onze receptioniste verwelkomt u en uw gasten met een glimlach. Debby van den Boogaard is namens Station026 actief in de projectgroep Levendigheid. Lees meer.


Regus Arnhem Business Park

Via Deskbookers kunt u online een plek/ruimte reserveren. De kantoren en vergaderzalen zijn ruim en modern ingericht en voorzien van voldoende licht. Bij de kantoren en vergaderzalen zijn er verschillende faciliteiten inbegrepen en zijn de ruimtes geschikt voor verschillende gelegenheden.