2021/04/23 geplaatst in Afval, Circulair

Uw afvalinzameling duurzamer inrichten met SUEZ

In samenwerking met Green Business Club Arnhem Gelderse Poort neemt SUEZ het initiatief om het bedrijventerrein te verduurzamen. Dit willen zij realiseren door onder andere het minimaliseren/voorkomen van restafval, het scheiden van grondstoffen en het reduceren van het aantal transportbewegingen.

Wie zijn wij?
Bij SUEZ geloven we in een toekomst waar alle afval waarde heeft. Dit noemen wij ook wel grondstoffen. Om het afval waarde te geven, streven wij naar Zero Waste: het geven van een tweede leven aan deze grondstoffen.

Die ‘nieuwe wereld’ vraagt om verandering: de houdbaarheidsdatum van eindeloos consumeren en weggooien is verstreken. Het kan soms lastig zijn, maar samen met onze expertise en enthousiasme gaan wij graag met u deze uitdaging aan.

Wat kan SUEZ voor u betekenen?
Zowel op onze eigen kantoren als bij veel van onze klanten, richten wij de afvalscheiding zo goed mogelijk in en soms gaan we een stapje verder. Hierbij kan gedacht worden aan het omgaan met koffie consumptie binnen uw onderneming.

In ieder bedrijf wordt er koffie gedronken, vaak in wegwerpbekertjes of plastic bekertjes. De meeste van deze bekertjes komen na gebruik bij het restafval en worden verbrand. Jaarlijks worden alleen al in Nederland 2,3 miljard plastic bekertjes verbruikt. Dit is 9,4 miljoen kilo plastic!

Hier hebben wij diverse oplossingen voor en gaan graag met u in gesprek, zodat wij wellicht het volgende kunnen bieden:
– Vrijblijvend advies om uw afvalinzameling efficiënter en/of duurzamer in te richten.
– Kostenbesparingen realiseren, anders blijft het immers ‘’weggegooid geld’’.
– Inzicht geven in hoe u nu in de markt staat en welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Meer weten, neem contact op met Milan Zewald, programmamanager GBC Arnhem Gelderse Poort via: geldersepoort@greenbusinessclub.nl