2020/12/17 geplaatst in Levendigheid

Enquête Levendigheid op de Gelderse Poort

Wij hebben ons tot doel gesteld om van kantorenpark Gelderse Poort een toekomstbestendig, duurzaam kantorenpark te maken met gezamenlijke marketingactiviteiten, een goed netwerk, minimale leegstand en een hoge gebruikerstevredenheid. Ben je eigenaar, huurder of gebruiker van Gelderse Poort? Dan is jouw hulp gewenst!

Om meer activiteiten en faciliteiten op ons bedrijvenpark de Gelderse Poort aan te kunnen bieden, hebben we informatie nodig. De werkgroep Levendigheid, opgestart vanuit Green Business Club Gelderse Poort, heeft daarom een enquête uitgerold.

Vul deze vóór 1 februari 2021 in en maak kans op een VVV-bon t.w.v 15 euro!

Scan onderstaande QR-code met je QR-scanner of smartphone camera of klik op deze link en vul de enquête in.

Alvast bedankt voor je input en moeite!

Wil je meer weten over participatie of activiteiten van Green Business Club Gelderse Poort? Neem contact op met Programmamanager Milan Zewald, via geldersepoort@greenbusinessclub.nl.