Milan Zewald nieuwe programmamanager GBC Gelderse Poort

Milan Zewald start als programmamanager van Green Business Club (GBC) Gelderse Poort. De 44-jarige geboren en getogen Arnhemse wordt door het bestuur uitermate geschikt bevonden voor deze rol: het is een doorpakker met binding met Arnhem en veel ervaring in projectmanagement. Zij gaat vol enthousiasme aan de slag met de lopende projecten, het uitbreiden van het netwerk van participanten en vergroten van de naamsbekendheid.

Ze werkte 25 jaar voor verschillende werkgevers binnen de zakelijke dienstverlening – waaronder Jaarbeurs – en besloot begin dit jaar voor zichzelf te beginnen. Achteraf bezien een spannende beslissing met de wereld die in maart zo onverwachts veranderde, maar spijt heeft ze niet. Met haar ervaring met projectmanagment, eventmanagement én sales binnen de commerciële sector past de functie van programmamanager voor GBC Gelderse Poort haar goed. “Als programma manager heb ik de ambitie om de vereniging van eigenaren en gebruikers te laten groeien en gezamenlijk tot mooie projecten te komen die van kantorenpark Gelderse Poort een dynamische toplocatie maken!”, aldus Milan.

Kennis maken met Milan? Mail naar geldersepoort@greenbusinessclub.nl of bel naar 0652066167.