2019/06/17 geplaatst in Mensen

Ren voor de Voedselbank!

Op vrijdag 5 juli vindt de 11e editie van de Zuidas Run plaats. Door mee te doen kun je verschillende goede doelen steunen, waaronder de Voedselbank Amsterdam. Dus trek je snelle schoenen aan en ren voor de Voedselbank!

De Zuidas Run is een uniek hardloop- en netwerkevenement waar het maatpak plaatsmaakt voor het joggingpak. Het doel van deze run is om organisaties, medewerkers en bewoners van  Zuidas via sport te verbinden. Deelnemers hebben de keuze uit 5 of 10 kilometer.

Samenwerking Voedselbank GBC Zuidas

Bij je inschrijving koop je een startbewijs en kun je meteen aangeven of je een goed wilt steunen, en hierin een keuze maken. Donaties aan alle goede doelen zijn natuurlijk welkom, maar GBC Zuidas vraagt je speciaal om mee te rennen voor de Voedselbank Amsterdam. Deze organisatie doet al lang heel goed werk in Amsterdam, en dat is nog steeds hard nodig. Wist je bijvoorbeeld dat nog steeds bijna 20% van de Amsterdamse huishoudens tot de minima behoort? (Bron: gemeente Amsterdam) GBC Zuidas werkt al jaren samen met de Voedselbank, met name in onze jaarlijkse Inzamelingsactie.
Schrijf je in, en helpt de Voedselbank om Amsterdammers te helpen.

Wanneer : vrijdag 5 juli 2019
Locatie : Gustav Mahlerplein (festiviteiten, start & finish)
Tijd : festiviteiten van 17:00-23:00, start Zuidas Run om 19:00

Klik hier om je in te schrijven.