2019/03/01 geplaatst in Mobiliteit

Probeeraanbod Hello Bike en Park & Bike

Wil je kennismaken met de voordelen van de deelfiets, buiten het kerngebied parkeren en het laatste stukje fietsen naar je werk? Hello Zuidas stelt dit jaar twee probeeracties beschikbaar aan haar members.

Probeeractie Hello-Bike
Een maand lang kunnen memberorganisaties van Hello Zuidas zich aanmelden voor gratis gebruik van de Hello-Bike! Het aanbod geldt het hele jaar en je  bepaalt zelf in welke maand. Het reserveren, openen, sluiten en stallen van een Hello-Bike gaat eenvoudig via de Hello-Bike app.

Probeeractie Hello Park & Bike
Kom je met de auto naar Zuidas en wil je de deelfiets voor de ‘last mile’ ervaren? Dan kun je dit aanbod combineren met een maand gratis parkeren bij de RAI. Gegarandeerd parkeerplek, eenvoudig parkeren met kentekenherkenning en niet meer vaststaan in Zuidas, maar met de fiets de files voorbij. Op deze manier kunnen we het lokale wegennetwerk in Zuidas ontlasten en de CO2 uitstoot in het gebied verminderen.

Waarom meedoen?
Met dit aanbod onderzoekt Hello Zuidas in hoeverre het gebruik van de deelfiets in combinatie met de parkeerfaciliteit bijdraagt aan de bereikbaarheid van Zuidas. Dat is van groot belang in verband met de werkzaamheden van Zuidasdok en gebiedsontwikkeling van Zuidas.

Meer informatie & inschrijven?
Het aanbod geldt het hele jaar en je bepaalt zelf in welke maand. In overleg met je werkgever wordt de meest geschikte actiemaand gekozen. Het aanbod is geldig t/m december 2019. Je kunt je organisatie opgeven door dit formulier in te vullen! Heb je vragen over deze actie? Mail dan naar Maryse.martins@hellozuidas.com.

Klik hier voor de voorwaarden van deze actie.