2018/02/15 geplaatst in Geen categorie

Doe mee met de Zuidas Mobility Experience en reis je tijd ver vooruit!

In april gaat de tweede editie van de Zuidas Mobility Experience van start. Met de Zuidas Mobility Experience kunnen werknemers in Zuidas een nieuwe manier van reizen ervaren, gratis en vrijblijvend, een maand lang.

Of je nu met de (lease)auto of het OV van en naar Zuidas reist, iedereen kan meedoen aan de nieuwe Zuidas Mobility Experience. Een maand lang krijg je een Zuidaspas met reistegoed waarmee je kunt reizen zoals jij dat wilt, zakelijk én privé: met de trein, metro, bus, e-bike, taxi of zelfs met een huurauto. Je persoonlijke assistent helpt je bij het plannen van je optimale reis. In ruil daarvoor laat je deze hele maand je eigen auto staan, ook in het weekend en voor privé doeleinden.

Want de forens van de toekomst beperkt zich niet tot één manier van reizen naar het werk. Hij of zij heeft beschikking tot tientallen verschillende manieren van vervoer en kiest op elk gewenst moment de meest geschikte, efficiënte vorm. Vervoer zal steeds meer de vorm aan gaan nemen van een dienst vergelijkbaar met Spotify en Netflix; minder bezit, meer keuze en flexibiliteit. De Zuidas Mobility Experience biedt de kans om dit uit te proberen.

3 April gaan we van start. Deelnemers krijgen tevoren tijdens een persoonlijk gesprek te horen hoe het precies in zijn werk gaat. Inschrijven kan tot en met 17 maart via deze link.

De Mobility Experience is een initiatief van Arcadis, Zuidas gemeente Amsterdam en GBC Zuidas.

Doe mee met de Zuidas Mobility Experience en reis je tijd ver vooruit!