Voedselbank rijdt elektrisch het nieuwe jaar in!

Het is gelukt! De opgehaalde donaties zijn toereikend om de Voedselbank Amsterdam Zuid elektrisch het nieuwe jaar in te laten rijden!
 
Met de inzamelingsactie hadden we al ongeveer de helft van het benodigde bedrag opgehaald. Hello Zuidas gaf nog eens een mooi bedrag, waardoor we ruim over de helft waren, en stuurde een mailing naar al hun participanten om ook een bijdrage te doen. De donaties kwamen gestaag binnen, met als klap op de vuurpijl een flinke bijdrage van CBRE, waardoor het in een keer voor elkaar was!
 
Door milieumaatregelen mag de oude diesel Piaggo van de Voedselbank Amsterdam Zuid niet meer door de stad rijden. Zij is van dit vervoermiddel afhankelijk voor met name het ophalen van producten bij supermarkten. Dankzij onze gulle participanten en andere Zuidas bedrijven en particulieren, kan de Voedselbank ook in 2018 doorrijden.
 
We bedanken iedereen die een bijdrage heeft geleverd, groot of klein, ook namens de Voedselbank! 
 
GBC Zuidas gaat de Piaggo binnenkort bestellen. Het duurt dan een tijdje voordat  deze wordt geleverd. Houd deze site en onze social media kanalen in de gaten voor de laatste updates.

Donateurs: