2017/06/05 geplaatst in Challenge

Inschrijving Green Business Challenge 2017/2018 geopend!

De inschrijving voor de Green Business Challenge 2017/2018 is geopend! Inschrijven kan nog tot 8 september. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Profiteer van de GBC participantenkorting en schrijf je nu in!De inschrijving voor de Green Business Challenge 2017/2018 is geopend! Inschrijven kan nog tot 8 september. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Profiteer van de GBC participantenkorting en schrijf je nu in!

Wat houdt de Green Business Challenge in?
In de Challenge ga je de uitdaging aan om zelf initiatieven te ontwikkelen die een concrete bijdrage leveren aan een duurzame Zuidas. In een klein team van Young Professionals zet je binnen vijf maanden een duurzaam project op poten. Initiatieven zoals Meatless Monday Zuidas en de Plastic Challenge komen voort uit de Green Business Challenge. Lees hier meer over de voorgaande edities.

Verrijking
Deelnemen aan de Green Business Challenge is een verrijking van je professionele leven. Je leert in een korte tijd enorm veel over jezelf, over leiderschap, over je talenten en valkuilen, over hoe je door samen te werken écht een verschil kunnen maken. Je wordt begeleid door de professionele trainers van Eyeopenerworks en hebt toegang tot het grote netwerk van Green Business Club Zuidas. Bovendien sluit ook dit jaar Circle Economy aan als adviseur en sparring partner. Lees hier reacties van deelnemers. 

Aanbieding Participanten

Deze vierde editie van de Challenge begint 22 september 2017 en eindigt eind februari 2018. Speciaal voor participanten van de Green Business Club Zuidas wordt er een fikse korting geboden van 500,- euro per deelnemer. Daarnaast krijgen participanten de mogelijkheid via een voorinschrijving zeker te zijn van plaatsing.

Lees hier het hele programma van ’17/’18
Download hier een Engelse versie van deze tekst.