2018/07/12 geplaatst in Challenge, Geen categorie

Geef je op voor de Green Business Challenge 18/19

De Green Business Challenge van 17/18 is nog maar net afgesloten, en we kijken alweer vooruit. Want dit najaar gaan we weer van start met een nieuwe groep enthousiaste mensen om alweer de vijfde Green Business Challenge Zuidas neer te zetten, een lustrumjaar!

Iedereen die bekend is met de Green Business Club Zuidas, is inmiddels bekend met het fenomeen Green Business Challenge. Maar voor wie nog niet weet van de hoed en de rand: we dagen elk jaar een groep young professionals van Zuidasbedrijven uit om binnen vijf maanden een duurzaam project op poten te zetten. From scratch, dus zelf bedenken, uitvoeren en presenteren. Geef je nu op!

Toch hoeven de deelnemers het niet helemaal alleen te doen: ze krijgen hierbij professionele begeleiding van Eyeopenerworks, een paar stevige coaches die hen stap voor stap meenemen in het losmaken van ideeën, het formuleren van ambities en vooral, het concreet vormgeven van een project. Zij leren hierbij niet alleen veel over duurzaamheid, maar ook over zichzelf: durven te vragen, samenwerken in een team van zeer uiteenlopende professies en persoonlijkheden, de leiding nemen, of juist meegaan in de stroom.

Het resultaat is dan ook niet alleen een mooi duurzaam project om trots op te zijn, maar ook een flinke stap vooruit in je persoonlijke ontwikkeling. Heb je een hart voor duurzaamheid, wil je nu, en in de toekomst een verschil maken? Geef je op voor de Green Business Challenge 2018/19 en maak samen met ons Zuidas nog duurzamer.

Lees hier het programma van 2018/19 en geef je op.

Kennismaken met de Green Business Challenge en challenge alumni kan dit najaar bij de Alumni Bijeenkomst. Hier blikken we terug op vorige Challenges en de impact die deze hebben gemaakt in Zuidas en op de deelnemers. Houd deze website in de gaten voor datum en locatie, of stuur een mail naar Eline@greenbusinessclub.nl, dan houden we je op de hoogte.

Lees hier alles over de voorgaande Challenges