Laden Evenementen

Zuidas Prijzencircus

Heb je zin in een borrel en wil je onze Inzamelingsweek voor Voedselbank Amsterdam Zuid ondersteunen? Kom dan naar de Zuidas Prijzenborrel op 12 november, vanaf 17.00 uur naar De Nieuwe Poort.

Van 9 tot en met 16 november vindt weer de grote inzamelingsactie voor Voedselbank Amsterdam  Zuid plaats. Samen met onze participanten zamelen we zo veel mogelijk houdbaar voedsel in voor de Voedselbank. Om deze week goed te starten nodigen we je uit voor het sensationele, supersonische Zuidas Prijzencircus

Van 17.00 tot 19.00 uur in de nieuwe Poort

Onder leiding van Spelmaster Diederik Imfeld.

Op deze gezellige middag genieten participanten van GBC Zuidas en klanten van de Voedselbank Amsterdam Zuid samen van een hapje en een drankje.

Voor het luttele bedrag van € 2,50 koop je een ticket voor het Prijzenrad en maak je kans op prachtige prijzen,  zoals een zes gangen tasting menu bij restaurant het Bosch, een diner voor twee bij Circl, een schoonheidsbehandeling twv 50 euro en nog veel meer, beschikbaar gesteld door verschillende ondernemers in Zuidas. Win je niks? Niet getreurd, want de opbrengst van je ticket gaat naar de Voedselbank Amsterdam Zuid. Iedereen wint!

Geef je op bij Diederik@greenbusinessclub.nl

 

Meer Evenementen


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.