2019/03/15 geplaatst in Algemeen

Jantine Konijn aan de slag als nieuwe programmamanager Zaanstad!

Nadat Marjan Hoffman de afgelopen anderhalf kwartiermaker is geweest voor GBC Zaanstad, draagt zij nu het stokje over aan Jantine Konijn. Marjan blijft wel nauw betrokken bij GBC Zaanstad. De nieuwe programmamanager gaat per 1 april aan de slag en stelt zich graag aan u voor!

Ik ben Jantine Konijn, 34 jaar en wonend in Zaandam. Vanaf 1 april werk ik als programmamanager voor GBC Zaanstad. Ik ben 10 jaar actief in Zaanstad geweest als regio- en projectmanager voor het MKB in Zaanstad, eerst onder de vlag van MKB Zaanstreek wat daarna het Zaans Ondernemersnetwerk werd. Tijdens deze functies heb ik lobbywerk verricht op verschillende dossiers, waaronder ook duurzaamheid. Ik zie het als mijn taak om te verbinden, organiseren en de verschillende projecten van de Green Business Club te coördineren. Het doel is om concrete doelen na te streven, waarbij al snel belangrijke stappen kunnen worden gezet om Zaanstad te verduurzamen. Ik kijk uit naar een goede samenwerking met ondernemers, de gemeente en het onderwijs!