• "Als grote stakeholder in het gebied moet je verantwoordelijkheid nemen als het gaat om een duurzaam behoud van de omgeving." Wilma Kreikamp, Rabobank

Samenwerken aan een duurzaam en leefbaar Utrecht Centraal

De Green Business Club Utrecht Centraal is een netwerkorganisatie van 16 participanten in het stationsgebied die gezamenlijk een bijdrage leveren aan een duurzaam en leefbaar Utrecht Centraal. Door samen te werken aan kleine én grote projecten op het gebied van duurzame mobiliteit, circulariteit en levendigheid (placemaking), versterken we elkaar in het bereiken van onze duurzaamheidsdoelstellingen. Zo leren we van elkaar en kunnen we elkaar, maar ook derden, inspireren.


Participanten

Green Business Club Utrecht Centraal is een initiatief van 16 organisaties in het stationsgebied. Participant zijn van de GBCU betekent: samenwerken met lokale partners om concrete initiatieven en activiteiten in gang te zetten, aansluiting bij een sector-overstijgend netwerk van lokale en landelijke koplopers in duurzaam ondernemen en deelname aan projectgroepen gericht op concrete resultaten.

 


Meer informatie over de participanten

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.