Funding Circle

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is erg belangrijk binnen de bedrijfsvoering van Funding Circle. Als kredietmarktplaats bieden wij het MKB in Nederland de kans om ook te investeren in duurzaam ondernemen.

Visie op duurzaam ondernemen
Funding Circle verstrekt leningen waarmee MKB’ers in Nederland zich kunnen onderscheiden op het vlak van duurzaam ondernemen. Zij moedigen het MKB aan om krediet aan te vragen voor een investering in duurzaamheid. Werknemers proberen ook actief hun steentje bij te dragen aan duurzaam ondernemen door het gebruik van de fiets naar werk en het terugdringen van energie- en papiergebruik.

Wat is de meerwaarde van de Green Business Club voor Funding Circle?
Groen en verantwoord leven en werken is iets waar men niet altijd bij stilstaat. De Green Business Club zien wij als een steuntje in de rug die ons helpt vaker stil te staan bij duurzaam werken. Wij willen onze klanten door onze lidmaatschap bij de Green Business Club Zuidas inspireren om ook maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Welke concrete maatregelen heeft Funding Circle genomen op het gebied van duurzaamheid?
Funding Circle is van mening dat maatschappelijk verantwoord ondernemen in kleine dingen zit. Goede zorg voor de werknemers en de werkomgeving staat voorop. Gezonde en biologische snacks, vers fruit en het gebruik van GBC waterkannen behoren tot de orde van de dag. Daarnaast organiseert Funding Circle jaarlijks verschillende sportevenementen voor haar medewerkers. Ten slotten reizen alle Funding Circle medewerkers op dit moment met het OV naar en van kantoor.

Wij zijn bescheiden begonnen met:

Waterkannen
Afvalscheiding
Vrijwel paperless kantoor