Ecotelligent

“Innovatieve projecten brengen risico’s met zich mee. Het is belangrijk dat men met elkaar in gesprek blijft en dat de leider ook kritisch naar zichzelf blijft kijken. Als CEO/ondernemer staat u regelmatig voor ingrijpende beslissingen. Soms is er tijd voor een uitgebreide strategische analyse, in andere gevallen moet u uw ad hoc talenten inzetten. Ecotelligent is in alle gevallen een betrokken sparringpartner voor u als CEO en/of ondernemer. Met als doel: meer rendement en oog voor een duurzame (en ‘groene’) toekomst. Een ervaren, coachend klankbord helpt u immers om te focussen op wat er werkelijk toe doet.

Met Ecotelligent mag u rekenen op een advies gebaseerd op onze eigen ervaringen in de top van het bedrijfsleven. Maar ook vanuit een breder perspectief: uw business model en het eco business systeem. Wat zijn de gevolgen van de beslissingen die u neemt? Wat is het bredere verband? Voor medewerkers, organisatie, markt en concurrentiepositie?

De zorg voor een in alle opzichten duurzame bedrijfsfilosofie is voor mij vanzelfsprekend. In mijn jaren als CEO bij o.a. Enkco Foodgroup en Vivera stonden wij aan de wieg van talloze innovaties op het gebied van duurzame foodinnovaties (o.a. de ontwikkeling van nieuwe vegetarische en veganistische producten). Daarbij waren wij ons als organisatie voortdurend bewust van de impact van onze besluitvorming op onze omgeving.

Mijn ervaringen en visie deel ik dan ook graag met het GBC en het bijbehorende netwerk. Ook hoop ik bekende en onbekende CEO’s te ontmoeten en samen van gedachten te wisselen over de onderwerpen die ons aan het hart gaan.”

Heite Dommerholt | Directeur Ecotelligent