Breeman BMW

Waarom is Breeman BV participant van de Green Business Club Rotterdam Alexander?
Duurzaamheid is één van de speerpunten van het merk BMW. Niet voor niets staat het merk al jaren aan de top van de Dow Jones Sustainability Index. Als oudste BMW dealer van Nederland kijken wij met een duurzame blik naar de toekomst en lopen wij voorop in onder andere de electrificering van mobiliteit in regio Groot Rotterdam.

Wat doet het bedrijf al op het gebied van duurzaamheid en welke wens is er nog? 
Naast dat wij BMW dealer van het eerste uur zijn, zijn wij als BMW i Agent gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van BMW i. BMW i staat voor innovatie, iets dat men terugziet in innovatieve producten zoals de BMW i3, BMW i8 en diverse BMW Plug-in Hybride modellen. Tevens zijn wij ook partner van diverse carsharing-projecten waarbij wij samenwerken aan de inzet van flexibele mobiliteit.

In navolging op bovenstaande vraag: hoe kan de Green Business Club Rotterdam Alexander hierbij helpen? 
De Green Business Club Alexander geeft ons een platform om duurzame mobiliteit in de regio meer onder de aandacht te brengen en samen met andere partners invulling te geven aan de gezamenlijke duurzaamheidsdoelstellingen.

Wat is je persoonlijke betrokkenheid bij de Green Business Club Rotterdam Alexander? 
Als Specialist Duurzaamheid ben ik binnen Breeman BMW verantwoordelijk voor het geven van advies aan prospects en klanten (zowel zakelijk als particulier) over zaken als BMW i, duurzame mobiliteit en laadinfrastructuur. Daarnaast ben ik intern verantwoordelijk voor het duurzaamheidsbeleid en begeleid ik diverse carsharing-projecten in de regio Groot Rotterdam.