ANDforce

“Duurzaamheid is geen doel op zich, maar een randvoorwaarde”

Visie
Eigenaar Dohmen van ANDforce stelt: “Duurzaamheid is geen doel op zich, maar een randvoorwaarde”. Milieu is belangrijk, en juist daarom moet je voor een goede sturing niet op zich zelf staande milieudoelen formuleren; het moet aansluiten op de strategie en de primaire processen van een organisatie. De specialisatie van ANDforce ligt in de implementatie en het beheer van managementsystemen. Wij hebben het goed gedaan als duurzaamheid een normale bijzaak is geworden. Een bijzaak moet men daarbij niet zien als iets minder belangrijks, maar als ‘een zaak die er bij hoort’.

Inbreng
De inbrengen van ANDforce zit ‘m in haar inzicht in de ondersteunende tools (managementsystemen en normen) om aandacht voor duurzaamheid juist te bestendigen en objectief toetsbaar te maken. Geen gebakken lucht of het maken van mooie sier, maar aantoonbaar.

Verwachtingen
Ik verwacht van de GBC een groep met interessante en bevlogen mensen die niet gaan voor de korte termijn , maar iets goed willen achterlaten en daarbij elkaar ondersteunen.