Loading Events

GBC Eindhoven | Spoorzone Safari

GBC Eindhoven Spoorzone nodigt betrokkenen en geïnteresseerden bij het gebied uit voor deze eerste gebiedssafari.  Jan van der Veer, Wethouder Duurzaamheid & Openbare Ruimte, is namens gemeente Eindhoven aanwezig.  We nemen u mee door het gebied om kennis te maken en inspiratie op te doen.

Programma
13.30 – Ontvangst bij TU/e 14.00 uur Rondleiding TU/e terrein-Atlas (Erwin Kerkhof, TU/e Dienst Huisvesting)
14.45 – Transfer (wandeling)
15.00 – Rondleiding nieuwbouw EY (Eugen Kool, CRA Vastgoed/Property Match)
15.45 – Transfer (elektrische bus met toelichting over duurzame mobiliteit bij Hermes)
16.00 – Rondleiding Strijp-S (Alwin Beernink, Park Strijp Beheer)
16.45 – Borrel Strijp-S

Locatie verzamelen: Technische Universiteit Eindhoven, Grandcafé de Zwarte Doos. Grand café de Zwarte Doos ligt op enkele minuten van het station, vooraan op het TU/e terrein, aan het Limbopad en direct voor het gebouw “Vertigo” waar het TU/e logo op het dak staat.

De rondleiding start om 14.00 uur, dus gelieve op tijd aanwezig te zijn. De safari stopt bij Strijp-S, dus deelnemers moeten op eigen gelegenheid terug naar het startpunt (bus/trein). Aanmelden: (max. 30 personen) Er kunnen maximaal 30 personen deelnemen aan de gebiedssafari, dus ben op tijd! Graag aanmelden via een e-mail aan: tijmen@greenbusinessclub.nl.

De locatie is goed te bereiken met het OV en fiets. Mocht u toch met de auto komen, dan kunt u op eigen kosten parkeren bij P1 van de TU/e. 

Meer Evenementen


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.