Loading Events

GBC Zuidas CEO-ontbijt 2019

Jaarlijks organiseert Green Business Club Zuidas een CEO-ontbijt voor haar participanten. We zijn deze keer te gast bij de Nationale Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en VriendenLoterij).

Vanaf 07:30 uur staat een ontbijtbuffet voor klaar in restaurant La Lotteria, rechts van de hoofdingang (Beethovenstraat 200).
Van 08:00 – 09:30 uur vindt vervolgens de bijeenkomst plaats in het auditorium.


Programma

Sharon Dijksma, wethouder Verkeer en Vervoer, Water en Luchtkwaliteit, schuift aan om met de Zuidas-bedrijven in gesprek te gaan over de uitdagingen waar we in Zuidas voor staan en mogelijke oplossingen die hier antwoord op geven. Zo wordt stil gestaan bij Mobility as a Service, de verduurzaming van de logistiek (de vorig jaar ondertekende Green Deal Zero Emission Stadslogistiek) en de ambitie tot Zero Waste te komen in Zuidas, een project waarvoor Green Business Club Zuidas samenwerkt met de Amsterdam Economic Board en Jacqueline Cramer als trekker.

Uitsluitend participanten van GBC Zuidas worden uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Heeft u interesse om het ontbijt bij te wonen? Neem contact op met eline@greenbusinessclub.nl

Meer Evenementen


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.