• Green Business Club verbindt bedrijfsleven, overheid en onderwijsinstellingen op lokaal niveau om samen duurzame projecten te initieren en uit te voeren.

Samen Nederland verduurzamen

De stichting Green Business Club Nederland (GBC Nederland) is een impactorganisatie die samenwerking op het gebied van duurzaamheid stimuleert. Lokale GBC’s geven uitvoering aan die doelstelling door in hun gebied duurzame projecten uit te voeren. GBC Nederland faciliteert  en ondersteunt lokale GBC’s met communicatie, administratie en kennisdeling.


Lokale Green Business Clubs

Op dit moment zijn er acht lokale Green Business Clubs: Amsterdam Zuidas, Utrecht Stationsgebied, Den Haag Beatrixkwartier, Duiven, Eindhoven Stationsgebied, Twente, Rotterdam Alexander en Zaanstad. Arnhem, Emmen en Amsterdam Sloterdijk zijn GBC’s in oprichting. Deze lokale GBC’s bestaan uit gemeenten en bedrijven, als eindgebruikers van het gebied. De betrokken partijen, participanten genoemd, delen kennis en initiëren samen concrete projecten die het gebied, de gebouwen en de bedrijfsvoering verduurzamen. Doen staat hierin voorop.


Lokale GBC's

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.