Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wethouder van Doorninck in gesprek met CEO’s Zuidas

28 mei @ 09:00 - 10:00

In overleg met Houthoff, de host van het Green Business Club (GBC) Zuidas CEO-ontbijt van dit jaar, wordt het CEO-ontbijt 2020 verplaatst naar komend najaar. Een passende datum wordt momenteel onderzocht; hierover volgt tijdig meer informatie op deze website.

Marieke van Doorninck, wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling en Duurzaamheid van de gemeente Amsterdam, zou bij het CEO-ontbijt aanschuiven en zal dit in het najaar alsnog proberen te doen. Met oog op de bijzondere omstandigheden waarmee we nu te maken hebben, gaat zij alsnog graag ook op korte termijn met de CEO’s van Zuidas in gesprek.

Centraal staan de huidige (economische) ontwikkelingen, de rol die de gemeente hierin kan pakken om Zuidasbedrijven hierin te ondersteunen en de mogelijke kansen en bedreigingen voor duurzaamheid die hiermee samengaan. Waar is de impact het grootst en hoe kunnen (overheids)investeringen op dit moment wellicht juist als katalysator voor verduurzaming gaan werken?

We benadrukken dat dit een vrijblijvende uitnodiging betreft aan onze participanten en we er alle begrip voor hebben indien de aandacht van bedrijven momenteel moet uitgaan naar andere zaken. Dit betreft een besloten bijeenkomst voor participanten van Green Business Club Zuidas op directieniveau. Ook participant worden? Neem contact op met Eline Kik voor een vrijblijvend gesprek.

Gegevens

Datum:
28 mei
Tijd:
09:00 - 10:00
Evenement Categorie:

Locatie

Online

Organisator

GBC Zuidas

Green Business Club | Voorwaarden | Website door Toast Design