Bij duurzaamheid gaat het al lang niet meer alleen over energiebesparing, afval scheiden en duurzame mobiliteit. De mens als gebruiker van gebouwen en gebieden krijgt een steeds meer centrale positie in duurzame doelstellingen. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld ‘gezonde gebouwen’, waar gesport kan worden en comfort  van de werknemers voorop staat.

Ook krijgt gezonde voeding steeds meer aandacht. Wat niet alleen goed is voor het lichaam, maar ook vaak ook een positief effect heeft op het milieu (minder vlees eten bijvoorbeeld).

 

Voedsel & Gezondheid

8 Projecten

Projecten

, , , , , ,

Green Business Challenge

GBC Zuidas

De Green Business Challenge is een jaarlijks programma waarin young professionals de uitdaging aan gaan om…

Bij duurzaamheid gaat het al lang niet meer alleen over energiebesparing, afval scheiden en duurzame mobiliteit. De mens als gebruiker van gebouwen en gebieden krijgt een steeds meer centrale positie in duurzame doelstellingen. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld ‘gezonde gebouwen’, waar gesport kan worden en comfort  van de werknemers voorop staat.

Ook krijgt gezonde voeding steeds meer aandacht. Wat niet alleen goed is voor het lichaam, maar ook vaak ook een positief effect heeft op het milieu (minder vlees eten bijvoorbeeld).

 

Bekijk project

  • < € 1.000
  • 12 maanden
  • 4
  • Gebied
,

Voedselverspilling tegengaan met Wastewatchers

GBC Zuidas

In 2017 begon GBC Zuidas met een project om voedselverspilling van participanten in kaart te brengen…

Bij duurzaamheid gaat het al lang niet meer alleen over energiebesparing, afval scheiden en duurzame mobiliteit. De mens als gebruiker van gebouwen en gebieden krijgt een steeds meer centrale positie in duurzame doelstellingen. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld ‘gezonde gebouwen’, waar gesport kan worden en comfort  van de werknemers voorop staat.

Ook krijgt gezonde voeding steeds meer aandacht. Wat niet alleen goed is voor het lichaam, maar ook vaak ook een positief effect heeft op het milieu (minder vlees eten bijvoorbeeld).

 

Bekijk project

  • > € 1.000
  • 12 maanden
  • 3
  • Gebied
, , , , , ,

CEO-Ontbijt GBC Zuidas

GBC Zuidas

Jaarlijks organiseert Green Business Club Zuidas een CEO-ontbijt voor haar participanten. In 2020 zijn ze te…

Bij duurzaamheid gaat het al lang niet meer alleen over energiebesparing, afval scheiden en duurzame mobiliteit. De mens als gebruiker van gebouwen en gebieden krijgt een steeds meer centrale positie in duurzame doelstellingen. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld ‘gezonde gebouwen’, waar gesport kan worden en comfort  van de werknemers voorop staat.

Ook krijgt gezonde voeding steeds meer aandacht. Wat niet alleen goed is voor het lichaam, maar ook vaak ook een positief effect heeft op het milieu (minder vlees eten bijvoorbeeld).

 

Bekijk project

  • < € 250
  • 12 maanden
  • 3
  • Gebied
, , , , , ,

Duurzaamheidsverslag Zuidas

GBC Zuidas

Sinds 2012 publiceert Green Business Club Zuidas ieder jaar, samen met stichting Hello Zuidas en Zuidas…

Bij duurzaamheid gaat het al lang niet meer alleen over energiebesparing, afval scheiden en duurzame mobiliteit. De mens als gebruiker van gebouwen en gebieden krijgt een steeds meer centrale positie in duurzame doelstellingen. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld ‘gezonde gebouwen’, waar gesport kan worden en comfort  van de werknemers voorop staat.

Ook krijgt gezonde voeding steeds meer aandacht. Wat niet alleen goed is voor het lichaam, maar ook vaak ook een positief effect heeft op het milieu (minder vlees eten bijvoorbeeld).

 

Bekijk project

  • > €5.000
  • 12 maanden
  • 3
  • Gebied
,

Meatless Monday Zuidas

GBC Zuidas

Vijf Young Professionals van Zuidasbedrijven introduceerden Meatless Monday in Zuidas: zij hebben diverse bedrijven hiermee bewogen…

Bij duurzaamheid gaat het al lang niet meer alleen over energiebesparing, afval scheiden en duurzame mobiliteit. De mens als gebruiker van gebouwen en gebieden krijgt een steeds meer centrale positie in duurzame doelstellingen. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld ‘gezonde gebouwen’, waar gesport kan worden en comfort  van de werknemers voorop staat.

Ook krijgt gezonde voeding steeds meer aandacht. Wat niet alleen goed is voor het lichaam, maar ook vaak ook een positief effect heeft op het milieu (minder vlees eten bijvoorbeeld).

 

Bekijk project

  • < € 250
  • 12 maanden
  • 3
  • Gebruik
,

Samenwerking Voedselbank Amsterdam

GBC Zuidas

Ieder jaar organiseert GBC Zuidas een inzamelingsactie voor de Voedselbank Amsterdam Zuid. Medewerkers van grote bedrijven…

Bij duurzaamheid gaat het al lang niet meer alleen over energiebesparing, afval scheiden en duurzame mobiliteit. De mens als gebruiker van gebouwen en gebieden krijgt een steeds meer centrale positie in duurzame doelstellingen. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld ‘gezonde gebouwen’, waar gesport kan worden en comfort  van de werknemers voorop staat.

Ook krijgt gezonde voeding steeds meer aandacht. Wat niet alleen goed is voor het lichaam, maar ook vaak ook een positief effect heeft op het milieu (minder vlees eten bijvoorbeeld).

 

Bekijk project

  • > € 1.000
  • 12 maanden
  • 2
  • Gebied
,

Containing Mushrooms

GBC Zuidas

In een container midden in Zuidas wordt op koffiedik van o.a. Accenture en VUmc oesterzwammen gekweekt,…

Bij duurzaamheid gaat het al lang niet meer alleen over energiebesparing, afval scheiden en duurzame mobiliteit. De mens als gebruiker van gebouwen en gebieden krijgt een steeds meer centrale positie in duurzame doelstellingen. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld ‘gezonde gebouwen’, waar gesport kan worden en comfort  van de werknemers voorop staat.

Ook krijgt gezonde voeding steeds meer aandacht. Wat niet alleen goed is voor het lichaam, maar ook vaak ook een positief effect heeft op het milieu (minder vlees eten bijvoorbeeld).

 

Bekijk project

  • > € 1.000
  • Enkele weken
  • 2
  • Gebied
, ,

Collectieve inzet Ebikes

Groene Allianties

Inzet collectieve Ebikes op de bedrijventerreinen langs de A12 in Duiven

Bij duurzaamheid gaat het al lang niet meer alleen over energiebesparing, afval scheiden en duurzame mobiliteit. De mens als gebruiker van gebouwen en gebieden krijgt een steeds meer centrale positie in duurzame doelstellingen. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld ‘gezonde gebouwen’, waar gesport kan worden en comfort  van de werknemers voorop staat.

Ook krijgt gezonde voeding steeds meer aandacht. Wat niet alleen goed is voor het lichaam, maar ook vaak ook een positief effect heeft op het milieu (minder vlees eten bijvoorbeeld).

 

Bekijk project

  • > €5.000
  • 12 maanden
  • 3
  • Gebied