GBC Kennisbank

De GBC Kennisbank is een interactief platform over duurzame gebiedsontwikkeling en -samenwerking. De Kennisbank bestaat uit kennis, instrumenten, expertise en voorbeeldprojecten voor en door lokale GBC’s op het gebied van duurzame gebiedsontwikkeling geïnspireerd op het verduurzamen van vastgoed en duurzaam gebruik van het pand en de omgeving.


Projecten

Aan de slag met

Het laatste nieuws

Agenda

Nieuws

  • Vraag voedselbank 35% gestegen sinds corona – GBC Zuidas komt in actie

    Zuidas voor de Voedselbank, juist nu! De Voedselbank kon altijd al alle steun gebruiken, maar heeft nu meer dan ooit hulp nodig om aan de vraag te kunnen voldoen. Sinds Corona ons in de greep houdt is de vraag bij de voedselbank in Amsterdam met inmiddels 35% toegenomen. Waar vaak gevraagd werd om eten als Lees meer

  • GBC Rotterdam Alexander ook aan de slag met zero waste

    Ook participanten van Green Business Club (GBC) Rotterdam Alexander gaan aan de slag met zero waste, net als de participanten van GBC Zuidas, Beatrixkwartier en Utrecht Centraal. In oktober vond de kick off plaats met presentaties van onder andere Gemeente Rotterdam, Milieu Service Nederland, Eneco samen met Hago Next en GBC Zuidas. Het was de Lees meer

Green Business Club | Voorwaarden | Website door Toast Design