2020/04/29 geplaatst in Algemeen

Sweco en Amvest nieuwe participanten GBC Eindhoven Spoorzone

Als bestuur van de GBC zijn we verheugd te melden dat ingenieurs- en consultancybureau Sweco participant is geworden! Sweco is een internationaal consultancybureau dat de duurzame samenlevingen en de steden van de toekomst ontwerpt en ontwikkelt. Dat doen ze door gekwalificeerde diensten te leveren op het gebied van ingenieursadvies en architectuur.

Naast Sweco treedt ook Amvest toe als participant van GBC Eindhoven Spoorzone! Amvest richt zich op investment management en de ontwikkeling van woningen en woongebieden in Nederland. Op dit moment is Amvest bezig met de ontwikkeling van District-E welke bestaat uit 3 woontorens nabij het centraal station. We zijn erg blij dat Amvest zich verbindt aan de GBC en haar kennis en kunde wil delen om het gebied gezamenlijk verder te verduurzamen.

Cesco Holtus (ProRail) heeft afscheid genomen van het GBC Bestuur. We zijn hem zeer dankbaar voor de inbreng over de afgelopen periode en zijn rol bij het opstarten van de stichting in de Spoorzone. Susan Groot Jebbink van Sweco is toegetreden tot het bestuur. Bij het lid worden van Sweco was het een wens om een actieve bijdrage te leveren aan de lokale duurzame projecten en het bij elkaar brengen van de verschillende stakeholders in het gebied. Het bestuur bestaat nu uit Robert Koolen (Heijmans), Wil Joosten (NS), Mark-Jan Molenaar (EY) en Susan Groot Jebbink (Sweco).